19 Eylül 2013 Perşembe

Ünal Aysal: "Psikolojik Olarak Gerideyiz!"

Haber1903'a açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, derbi maça Real Madrid yenilgisi nedeniyle Galatasaray'ın psikolojik olarak geriden başlayacağını belirtti.

Aysal'ın açıklamaları şöyle:

GALATASARAY PSİKOLOJİK OLARAK GERİDEN BAŞLAYACAK

Galatasaray'ın R.Madrid maçında aldığı farklı mağlubiyetin takım üzerinde psikolojik olarak etkisi olabileceğini dile getiren Aysal; " Galatasaray psikolojik olarak Beşiktaş derbisine geriden başlayacak. Fakat bu psikolojinin oyun kalitesini etkileyeceğini düşünmüyorum. Kaliteli ve dosthane bir karşılaşma olacak. Derbi öncesi tansiyonlar Galatasaray için yüksek gözükse de Pazar gününe kadar sakinleşir. İnşallah dostluk kazanır" dedi.

1+1 BİLET AKILLICA BİR HAMLE

Beşiktaş taraftarının taraftar rekorunu kırmasını değerlendiren Aysal; " Taraftar rekoru kırmak Beşiktaş'ın hakkıdır. Böyle bir imkanları var. Buradan ciddi bir de para kazanılacak. Her bilet alana bir tane de bedava bilet verilmesi akıllıca bir hareket. Olimpiyat Stadı'nda ki atmosferin Galatasaray oyuncusundan ziyade Beşiktaş Kulübü oyuncusu üzerinde bir tansiyon oluşturacaktır. Taraftarın fazla olması Galatasaray takımının üzerinde ciddi bir baskı oluşturmayacaktır. "  ifadelerine yer verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers