18 Eylül 2013 Çarşamba

Fernandes Derbi Öncesi Konuştu! İşte O Açıklamalar!


Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, Galatasaray derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. 

BJK TV'ye konuşan siyah-beyazlıların maestrosu Manuel Fernandes'in röportajından öne çıkan kısımlar şunlar oldu:

"Hocamız ne istediğini bilen biri. İstediği şeyin gerçekleşmesi için bizi çok çalıştırıyor. Çok başarılı bir hoca ile çalışıyoruz. Teknik direktörümüz felsefemizi değiştirdi.”


“Yeni oyuncular geldi. Bize çok yardımcı oldular. Kaliteli, ne yapmak istediğimizi bilen oyunculara sahibiz. Takımda ciddi bir rekabet var. Bütün oyuncular ilk 11’e girmek için mücadele ediyor. Kadroda olanlar da yerlerini korumak için. Yeni gelen oyuncular işimizi kolaylaştırdı.”

“Maç maç bakıyoruz. Önümüzdeki hafta güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Tabi ki inişler de olacak ama çıkışlarımızın daha fazla olması uzun vadede önemli. Son 2 yılın şampiyonuyla oynayacağız. Geçen haftaki oyunun üstüne koymalıyız. Ortada bir maç olacak favori yok.”

“Burada olmaktan mutluyum. Bir sorun yaşamadım. Burada olduğum zamanların keyfini çıkarıyorum. Ligin kalitesi ve farkındalığı yükseldi. İyi yabancılar var."

“Zor bir maç oynayacağız. Bireysel olarak da maçlara hazırlanıyorum. Galatasaray maçına özel bir çalışma sistemim yok.Pazar günü oynayacağımız maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Beşiktaş taraftarı her zaman yaptığı gibi bu maçta da bize desteklerini verecektir. Maçı kazanıp onları mutlu etmek istiyoruz.”

"Yabancı kuralı adil değil. Takımda ne kadar iyi çalışsa da kadroya giremeyen oyuncular olacak."

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers