20 Eylül 2013 Cuma

Emenike Tribüne, Sow Sahaya!

İki haftadır kadro dışı kalan Sow, performansıyla tekrar hocasının gözüne girdi. Senegalli yıldız idmanlardaki hırsı ve neşesiyle ayrılacağı iddialarına noktayı koyarken, Elazığspor sınavında 11'deki yerini alacağı öğrenildi. Emenike'nin ise tribüne çıkması bekleniyor


Fenerbahçe’nin yıldız isimlerinden Moussa Sow’un son iki haftadır 18’e girememesi büyük yankı uyandırmıştı. Bu kararından dolayı teknik direktör Ersun Yanal eleştirilirken, Senegalli yıldızla ilgili takımdan ayrılacağı iddiaları da ortaya atılmaya başladı.
Ancak golcü futbolcunun hafta başından bu yana idmanlardaki performansı, tüm söylentilere noktayı koydu. Tekrar hocasının gözüne giren Sow’un, yarın oynanacak Elazığspor karşılaşmasında ilk 11’deki yerini alacağı öğrenildi. Bu sezon henüz gol sevinci yaşayamayan 27 yaşındaki futbolcunun, dünkü çalışmada neşeli tavırları da dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Emenike’nin ise Elazığspor maçında tribüne çıkması bekleniyor. Bu arada Yanal’ın, Elazığspor karşısında orta sahada da değişiklikliğe gideceği belirtildi. Sivas ve Kasımpaşa maçlarında oynayan Selçuk Şahin’in yerine Mehmet Topal’ın forma giyeceği kaydedildi.    

Fanatik-Yalçın Türk

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers