18 Eylül 2013 Çarşamba

Terim'in En Büyük Pişmanlığı Bir Fenerli!

Kasımpaşa maçının yıldızı Caner Erkin, Fatih Terim’in bile en büyük pişmanlığı.

Hiç kuşku yok ki Türkiye’nin son yıllardaki en büyük problemi sol bek yetiştirememek. Hatta bu bizimle de alakalı değil, Avrupa’da bile günümüz sol bek standartlarına uyan çok az isim bulunuyor. Böyle bir ortamda, Caner Erkin’in son maçlardaki performansı en çok F.Bahçe camiasını sevindiriyor.

Tabii bir de rakip G.Saray var. Hem sarı-kırmızılı kulübü hem de A Milli Futbol Takımı’nı çalıştıran Fatih Terim, Caner’in yükselen performansına en çok içerleyen isimlerden birisi. Çünkü o da Caner’i çok beğenen ve milli takımda sol bek olarak kullanan birisi.


HOCA RİJKAARD’TI
 
Milli patron, yakın çevresiyle yaptığı değerlendirmede, “Caner’i bizimkiler nasıl almamış hayret ediyorum. O dönem G.Saray’da da iyiydi ama o dönemin yönetimi ve teknik heyeti onu istemedi. Caner gibi birisi 3 milyon dolara alınmaz mı?” diyerek sitem etti.

Bilindiği gibi Caner, 2009-10 yılında G.Saray’da kiralık oynamış ve 3 milyon dolar satın alma opsiyonu dönemin hocası Rijkaard ve yerine gelen Hagi tarafından kullanılmamış, oyuncu da F.Bahçe’ye aynı bonservis bedeline gitmişti.

YEDEKLERİNE 9 MİLYON EURO

Tabii Caner Erkin’in bu performansı F.Bahçe Yönetimi’ni de zor duruma soktu! Geçen sezon 4.5 milyon euroya Hasan Ali Kaldırım’ı, bu yıl da yine aynı ücrete Kadlec’i kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde bu isimlerden biri tribünde diğeri ise kulübede oturuyor. Yani Caner 9 milyon euroyu çöpe attırdı…
(amk)

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers