10 Eylül 2013 Salı

Galatasaray'dan Arda Turan'a Mesaj Var

Ar­da Tu­ran’a ye­ni­den Sa­rı-Kır­mız­lı for­ma­yı giy­dir­me­nin ha­ya­li­ni ku­ran Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi­ne İs­pan­ya’dan kö­tü ha­ber­ler gel­di. At­le­ti­co Mad­rid’in mil­li yıl­dı­zın söz­leş­me­si­ni 4 se­zon da­ha uzat­mak için ha­re­ke­te geç­ti­ği öğ­re­nil­di.

İs­pan­yol eki­bi­nin 26 ya­şın­da­ki fut­bol­cu­nun 2 mil­yon eu­ro olan yıl­lık üc­re­ti­ne 2 ka­tı ka­dar zam yap­ma tek­li­fi­ su­na­ca­ğı ifa­de edil­di. At­le­ti­co­lu yö­ne­ti­ci­ler söz­leş­me­nin da­ha ön­ce ta­kım­dan ayrı­lan Fal­ca­o’nun şart­la­rı­nı içer­di­ği­ni, Ar­da’nin ‘evet’ de­me­si ha­lin­de oyun­cu­nun bon­ser­vi­si­nin 40 mil­yon eu­ro ola­rak be­lir­le­ne­ce­ği bil­gi­si­ni ver­di.


O bir profesyonel

Bu ha­ber Ar­da’yı ocak ayı trans­fer dö­ne­min­de ta­kım­la­rın­da gör­me­yi bek­le­yen Ga­la­ta­sa­ray ta­raf­tar­la­rı­nı üzer­ken göz­ler yö­ne­ti­me çev­ril­di. Ge­rek­li açık­la­ma­yi ise ku­lüp ba­sın söz­cü­sü Şük­rü Er­gün BU­GÜN’e yap­tı.

Ar­da’nın iyi bir pro­fes­yo­nel ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek sö­ze baş­la­yan Er­gün, “Ar­da çok iyi bir Ga­la­ta­sa­ray­lı ama ay­nı za­man­da da bir pro­fes­yo­nel. Önem­li
olan, ne şart­lar­da söz­leş­me öne­re­cek­leri. Ha­ya­tı­nın ge­ri ka­la­nı­nı na­sıl de­ğer­len­dir­eceği ko­nu­sun­da in­ce ele­yip sık do­ku­duk­tan son­ra pro­fes­yo­nel­ce ka­rar ve­re­bi­lir. Ken­di­si­ne ola­ğa­nüs­tü bir şart su­nar­lar­sa is­te­di­ği yön­de adım ata­bi­lir. Kim­se de Ar­da’yı bu ko­nu­da kı­na­ya­maz” dedi.

Öncelik Aslan’ın

Ga­la­ta­sa­ray, geç­ti­ği­miz gün­ler­de Ar­da Tu­ran’ın transfe­ri ko­nu­sun­da At­leti­co yö­ne­ti­miy­le bir di­zi gö­rüş­meler­de bu­lun­muş­tu. Baş­kan Ünal Ay­sal’ın yü­rüt­tü­ğü te­mas­lar­da Sa­rı-Kır­mı­zı­lılar Ar­da’nın sa­tıl­ma­sı du­ru­mun­da ilk ken­di­le­riy­le gö­rü­şü­le­ce­ği sö­zü­nü al­mış­tı. Şim­di her şey Ar­da’nın At­le­ti­co’nun teklifini kabul edip etmemesine bağlı.



Kaynak: Bugün


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers