18 Eylül 2013 Çarşamba

Aysal: "6-1, 1-0'dan İyidir!"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın 6-1'lik yenilgi yorumu: ''Herkesin silkinip, kendine gelmesi ve ayaklarının yere basması gerekiyor. Bazen 1-0 gibi mağlubiyetlerdense, 6-1′lik yenilgiler daha iyidir...''

Galatasaray’ın başına geçtikten sonra iki sezonda iki şampiyonluk yaşayan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final gören başkan Ünal Aysal, dün ilk kez böylesine bir sonuçla karşılaştı. Başkan, Real Madrid hezimetinin ardından Aysal çok net ve soğukkanlı açıklamalarda bulundu. Takımın son dönemde inişli-çıkışlı bir performans sergilediğine dikkat çeken Galatasaray’ın patronu, "Herkesin silkinip kendine gelmesi ve ayaklarının yere basması gerekiyor" sözleriyle mesaj gönderdi.

Başkan, "Bazen 1-0 gibi mağlubiyetler yerine, 6-1 gibi yenilgileri tercih ederim. Kulübün ayağa kalkması açısından daha önemli rol oynar" dedi. Bu arada Ünal Aysal ve Fatih Terim’in, Beşiktaş maçı sonrasında masaya oturacağı ve gündemi değerlendireceği öğrenildi. Böylece Galatasaray’da tüm gözler, kritik Beşiktaş maçına çevrildi.

STADI ERKEN TERKETTİ

Öte yandan G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın İspanyol ekibinin Ronaldo ile bulduğu 3. golden sonra dakikalar 63'ü gösterirken stadı terkettiği iddia edildi. Galatasaray taraftarı da 4-0'dan sonra TT Arena'yı boşaltmaya başladı.

(AMK)

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers