20 Eylül 2013 Cuma

Alex De Souza Ronaldo'yu Da Geçti!

Coritiba kaptanı Alex de Souza başarılı performansının karşılığını, FIFA 14 oyununda Brezilya'nın en güçlü futbolcularından bir tanesi olarak aldı.

Dünyanın en popüler futbol oyunu olan FIFA'nın yeni versiyonu için artık geri sayıma geçildi. Yaklaşık bir hafta sonra piyasaya sürülecek oyunda Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim de olacak. Fenerbahçe'den ülkesi Brezilya'ya dönen ve Coritiba forması ile adeta şov yapan Alex de Souza FIFA 14'te yer alacak.


Alex'e oldukça güçlü özelliklerin yüklendiği oyunda, 35 yaşındaki yıldızın 81 puanlık güç seviyesi ile Brezilya liginin en iyi 5. oyuncusu olarak tasarlandığı ifade edildi. Tamamı 82 puanlı olan Ronaldinho, Seedorf, Jefferson ve Fred'in diğer isimler olduğu, Alex'in Fabiano ve Pato başta olmak üzere bir çok ismi geride bıraktığı belirtildi. Alex'in bazı özelliklerinin birçok oyuncudan üstün olduğu da öğrenildi. Örneğin 84'lük seviyede olan pas gücüyle Cristiano Ronaldo'ya (79) göre oldukça güçlü olduğu ifade edildi.

Alex en iyisi

Öte yandan ligde etkili oyununu sürdüren Alex de Souza'nın başarılı performansı ülkesinde pek çok köşe yazısına da konu oldu. "Alex, Brezilya'daki en iyi oyuncu" başlıklı bir makale kaleme alan spor yazarı John Rabay, deneyimli oyuncuyu tekniği, tecrübesi ve
skorer yönüyle Coritiba'nın beyni olarak tanımladı. Takımını sürükleyen Alex'in ilerleyen yaşına karşın, kendi pozisyonundaki bir oyuncunun yapması gereken herşeyi yaptığını söyleyen Rabay, ligin de en etkili ismi olarak nitelendirdiği Alex hakkındaki en büyük üzüntüyü, daha uzun yıllar kendisini izleyecek olmanın mümkün olmaması olarak dile getirdi.


Onur Dinçer / Skorer

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers