11 Eylül 2013 Çarşamba

Stoch İçin Kavga Çıktı

Dünya Kupası biletini kaçıran Slovakya’da Stoch krizi çıktı. Formunun zirvesindeki oyuncuyu kadroya almaması nedeniyle eleştirilen teknik direktör Kozak topun ağzına geldi.

Fenerbahçe’den kiralık olarak gittiği PAOK’ta harikalar yaratan ve performansıyla takımına büyük katkı sağlayan Miroslav Stoch’un milli takıma alınmaması tartışma yarattı. Dünya Kupası elemlerinde G Grubu’nda mücadele eden Slovakya, dün gece evinde konuk ettiği Bosna Hersek’e 2-1 yenilerek, umutlarını tüketti ve Dünya Kupası biletini kaçırdı.


Bu karşılaşmanın öncesinde başlayan Stoch tartışmaları ise bu sonuçla alevlenerek büyüdü. Teknik Direktör Jan Kozak’ı ülkenin şu anda en formda isimlerinden bir tanesi olan Stoch’u takıma almadığı için eleştiren Slovak basını, alınan mağlubiyette 23 yaşındaki oyuncunun yokluğunun da rol oynadığını belirttiler.
5 gün önce Bosna Hersek ile bu kez deplasmanda karşılaşan Slovakya’da Stoch yine oynamamış, sıradaki maç için kendisine bir davet yapılıp yapılmayacağı sorusuna Kozak, “Şu an onu oynatmayı düşünmüyorum ve bu maç için de çağırmayacağım. Ama ilerde performansı artarsa kadroya alabilirim” diyerek şaşkınlık yaratmıştı.

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers