12 Kasım 2013 Salı

Ya Pirlo Ya Ronaldinho!

Önümüzdeki sezon Andrea Pirlo ya da Ronaldinho'dan birini kadroya katmak isteyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar şartların uygunluğuna göre iki yıldız arasında bir seçim yapacak ve taraftarı coşturacak.

Önümüzdeki sezon mutlaka kadrosunda bir dünya yıldızına da yer vermek isteyen Beşiktaş’ta listedeki iki ünlü isim, Andrea Pirlo ve Ronaldinho konusunda temasların tüm hızıyla sürdüğü öğrenildi.
Son olarak İtalya’nın Juventus kulübünde forma giyen Pirlo’nun da transfer listesine girmesi, bu konuda da sıcak gelişmelerin yaşanmasını sağladı. Uzun süredir ülkesi Brezilya’da Atletico Mineiro’da oynayan Ronaldinho üstünde çalışmalar yapan Kara Kartal, iki dünya yıldızından birini mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Maliyet hesaplamaları yapan Siyah-Beyazlılar için şu an Pirlo’nun daha makul bir fiyatta olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Juve ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 34 yaşındaki orta saha oyuncusu, burada yıllık 3.5 milyon Euro kazanıyor. Ancak bunun altındaki bir rakama da ‘Evet’ diyebileceği belirtilen tecrübeli futbolcuyu ikna etmenin, biraz daha kolay olacağı, menacerler tarafından Beşiktaş’a iletiliyor.

Tottenham da devrede...

Juve’nin, son olarak Napoli’yi 3-0 yendiği mücadelede frikikten harika bir gol atan Pirlo ile İngiltere Premier Ligi’nde Tottenham’ın da ciddi olarak ilgilendiği bildirildi. Teknik direktör Slaven Bilic’in de onay verdiği İtalyan futbolcun kaderinin, 33 yaşındaki Ronaldinho’ya bağlı olduğu konuşuluyor. Eğer Sambacı, Siyah-Beyazlılar’ın istediği şartlarda anlaşmayı kabul etmezse, Pirlo’nun Beşiktaşlı olması için tüm imkanların seferber edileceği öğrenildi. Yönetimin bu sayede de taraftarın moralini bir kat daha artırmayı hedeflediği belirtildi.

Konuşmak istemedi
Juventus’un, Napoli’yi 3-0 yendiği maçın ardından Andrea Pirlo, geleceğiyle ilgili henüz konuşmak istemediğini söyledi.
34 yaşındaki futbolcu, “Napoli karşısında önemli bir galibiyet aldık. Tek düşüncemiz şampiyonluk. Sözleşmemle ilgili henüz bir şeyler söylemek için erken olduğunu düşünüyorum. Bunun için biraz daha zaman var” yorumunda bulundu.

 
Fanatik-Orhan Yıldırım

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers