17 Kasım 2013 Pazar

Fenerbahçe'ye NBA Sistemi!

Sarı-lacivertlilerin taktik antrenman, kondisyon çalışmaları ve maçlardaki performansları tıpkı NBA’deki gibi bilgisayara yüklenecek. Her oyuncu kendisine verilen şifrelerle hem durumunu, hem de takım arkadaşlarının formunu takip edebilecek

Fenerbahçe’de kurumsallaşma çalışmaları çerçevesinde kulüp içindeki tüm sistemler bilgisayar ortamına aktarılmaya devam ediyor.
Deneme sürecinde olan sistem 1 Şubat 2014 itibariyle tam anlamıyla hayata geçecek. Kulüp içindeki şirketlerin yanısıra futbol takımı bu sisteme dahil edilecek. Mevcut sistem sayesinde futbolcular ödemeler, alacaklar ya da cezalar gibi pekçok bireysel bilgiye ulaşabilecek. Ancak mevcut sisteme önemli bir unsur daha eklenecek.

Futbolcular artık kendi performanslarını da buradan görebilecek. Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Ersun Yanal, bazı yöneticiler ve profesyollerin yaptığı toplantıda sarı-lacivertli oyuncuların performans bilgilerinin de bilgisayar ortamına yüklenmesine karar verildi.

Özellikle NBA takımlarının uyguladığı benzer sistemde sporcuların taktik antrenman, kondisyon çalışmaları, maçlardaki performansları çok ince hesaplarla takip edilip bilgisayar sistemine yükleniyor. Sporcular böylelikle kişisel bilgisayarlardan sisteme şifreleriyle giriş yapıp kendi antrenman ve maç karnelerine bakabiliyorlar. Sistem ayrıca sporcunun başka takım arkadaşının performansını ve verilerini görme imkanı da sağlıyor. Böylelikle kimin fizik olarak daha hazır olduğu takım içindeki herkes tarafından görülebiliyor.

Teknik Direktör Yanal takımının teknolojik imkanlardan mümkün olduğunca fazla yararlanması için her türlü çalışmayı yapıyor.

Maçların devre arasında takımına görüntülü taktik vermeye başlayan Yanal ve ekibi, kulüple yürütülen işbirliği ile futbolcuların performanslarının anında takibinin de yolunu açmış olacak.


Skorer

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers