13 Kasım 2013 Çarşamba

Kartal'dan Ayrılacak İlk İsim Belli Oldu!

Slaven Bilic, Ronaldinho’yu veto edip “Fernandes ve Almeida kalmalı” raporu verdi. Ancak Almeida’nın kesinlikle gitmeyi düşündüğü öğrenildi

Ve Beşiktaş’ta Ronaldinho olayı şu an için kapandı. Yönetici Erdal Torunoğulları, konuyla ilgili açıklamada bulunarak, “Sağlık raporları pek iç açıcı değil.
Risk taşıyor. 34 yaşında olduğu için bu da bizi düşündürüyor. İkinci başkanımız Ahmet Nur Çebi bu konuda inanılmaz bir özveri gösterdi. Ona teşekkür ediyoruz” dedi. Bu arada teknik direktör Slaven Bilic’in Ronaldinho konusunda yönetime olumsuz rapor verdiği ve “Maliyeti çok yüksek. O paraları bir çok genç oyuncuya verebiliriz. Ayrıca ben özellikle Fernandes ve Almeida’nın takımda kalmasını istiyorum” dediği belirtildi.

AYRILMA NOKTASINDA

Bilic’in talebi böyle ama Almeida’dan gelen haberler pek istediği türden değil. Sezon başından bu yana isteksiz görünen ve özellikle son maçlarda kaçırdığı gollerle öne çıkan deneyimli oyuncunun yönetime yeni sezonda takımda kalmayacağını bildirdiği belirtildi. Özelini bağlar ama ayrıca ailesiyle de sıkıntıları olduğu ve eşinden ayrılacağı ifade edildi.


HaberTürk

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers