26 Kasım 2013 Salı

Obi Mikel'den Galatasaray Açıklaması!

Chelsea'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel, sezon başında Galatasaray'a transferinin son anda gerçekleşmediği iddialarına açıklık getirdi.


Sezon başında Felipe Melo'nun takımda kalıp kalmayacağı netleşmeden önce Türk ve İngiliz basınında adı sıkça Galatasaray ile anılan John Obi Mikel bu iddiaları yalanladı.
Chelsea'nin, Basel ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde teknik direktör Jose Mourinho ile basın toplantısına katılan Mikel, yaptığı açıklamada " Bu konu hakkında bilgim yok. Ama transfer dönemlerinde hep böyle olur; spekülasyon, spekülasyon. Geçen yaz Konfederasyon Kupası'ndaydım bu nedenle iyi bir sezon öncesi çalışması gerçekleştiremedim. Takıma tekrar girmenin zor olacağını biliyordum" diye konuştu.

Premier Lig kariyerinin ilk golünü bu sezon Fulham'a karşı 2-0'lık galibiyette kaydeden Mikel, teknik direktör Jose Mourinho'nun ilk 11'inde kendisine yer bulmakta zorlanıyor. Portekizli teknik adamın o bölgede ilk tercihleri genelde Frank Lampard ve Ramires oluyor.

 
Fanatik

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers