13 Kasım 2013 Çarşamba

Emenike Gün Sayıyor!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü, Brezilya'nın ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası'na gitmeyi çok istediklerini söyledi.


Fenerbahçe'de henüz beklenen patlamayı yapamayan Nijeryalı yıldız Emmanuel Emenike, 16 Kasım'daki kader maçı öncesi FIFA'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

2014 Dünya Kupası yolundaki son engelde Etiyopya'yı rövanşta konuk edecek olan Nijerya, ilk maçı Emenike'nin attığı gollerle 2-1 mağlup edip büyük avantaj sağlamıştı.

Fenerbahçeli yıldız, FIFA'ya verdiği özel röportajda, "Calabar'daki maç, Addis Ababa'da oynadığımızdan daha zor olacak. Dikkatli ve kalan diğer büyük işi halletmek için hazır olmalıyız. İlk maçtaki zaferi yolun sonu olarak görmemeliyiz" dedi.

26 yaşındaki futbolcu, kariyerindeki ilk Dünya Kupası'nın hayalini kurduğunu belirterek, "Brezilya gibi futbol için çıldıran bir ülkede ilk kez Dünya Kupası'na çıkacak olmak, rüyamın gerçekleşmesi demek" şeklinde konuştu.

Emenike, 1994 Dünya Kupası'nın yıldızlarından Rashidi Yekini'ye benzetilmesiyle ilgili, "Yekini'nin ayakkabıları hala bana büyük gelir. Sadece ülkem için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ancak henüz daha hiçbir şey yapmadım. Böyle bir efsaneye ulaşmak için yapmam gereken daha çok şey var" dedi.


ÖZGÜR İNCE / Goal

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers