25 Ekim 2013 Cuma

Galatasaraylı Yıldız Yoğun Bakımda!

Galatasaray Liv Hospital'de kalbinden rahatsızlanan Nathan Jawai yoğun bakıma alındı 

Dün oynanan Galatasaray Liv Hospital–Olympiakos maçı sonrası, sarı-kırmızılı takımın oyuncusu Nathan Jawai baş dönmesi, sol kolunda ve bacağında uyuşma şikayetiyle Liv Hospital Hastanesi'ne götürülmüştü.


Kalbinden rahatsızlanan Nathan Jawai’nin tetkikleri devam ettiği ve yoğun bakıma alındığı açıklandı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan açıklama şöyle,
'Dün oynanan Galatasaray Liv Hospital – Olympiakos maçı sonrası, oyuncumuz Nathan Jawai baş dönmesi, sol kolunda ve bacağında uyuşma şikayetiyle Liv Hospital Hastanesi'ne götürülmüştür. Yoğun bakımda izlemeye alınan Nathan Jawai’nin tetkikleri devam etmektedir.'

ANJİYO YAPILDI

Jawai'nin dün akşam oynanan Olympiakos maçında boynuna bir darbe aldığı ve bu darbe sonucu beyine giden damarlarda sıkışma meydana geldiği öğrenildi. Anjiyosu çekilen oyuncunun raporu bekleniyor.

OLYMPIAKOS MAÇININ YILDIZI OLDU

Nathan Jawai Olympiakos karşısında Galatasaray'ın en etkili oyuncusu biri oldu ve yaptığı alley oop smaçlarla taraftarı coşturdu. Jawai 24 dakika süre alarak 22 sayı ve 5 ribaund ile oynadı.

MURAT ÖZYER'DEN AÇIKLAMA

Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer, “Jawai dün Olympiakos maçında çenesine aldığı darbe sonucunda beyninde bir travma var. Ama ciddi bir şey yok. Sağlık durumu iyi. Yaşamıyla ilgili bir sıkıntısı yok. Bize verilen bilgi her şeyin yolunda olduğu” dedi.


Skorer

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers