17 Ekim 2013 Perşembe

Cim Bom'un Transfer Listesi Hazır!

Sarı-kırmızılı takım ara transferde yerli futbolcuları takıma katmaya çalışacak.

Yabancı sınırlaması ve kontenjan sorunu nedeniyle, Ocak ayındaki ara transfer döneminde daha çok yerli oyuncu transferine yönelmeye karar veren Galatasaray, liste çalışmalarına şimdiden başladı.
Listelerine bir çok ismi alan yöneticiler, İtalyan teknik adam Mancini’nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu ile birlikte liste hazırlamaya başladı. Listenin en başına Eskişehirspor’la devre arasında yollarını ayırmaya hazırlanan eski yıldızları Necati Ateş gibi eski ve tecrübeli bir ismi ekleyen yöneticiler bu oyuncunun yanı sıra, yine aynı takımın formasını giyen genç sol bek Tarık Çamdal, Gençlerbirliği’nin genç stoperi Ahmet Çalık ve Bursaspor’un 23 yaşındaki yıldızı Şener Özbayraklı gibi oyuncuları da takip etmeye başladı.

ÖNCELİK SAVUNMA HATTINA

Yeni teknik direktör Roberto Mancini’nin de sık sık Süper Lig’de oynanan maçların CD’lerini izleyerek hem oynayacakları rakipleri analiz ettiği hem de oyuncuları yakın mercek altına aldığı belirtildi. Sezon başı transfer döneminde sadece tek bir yerli oyuncu olarak Erman Kılıç’ı transfer edip, onu da Şampiyonlar Ligi listesine almayarak küstüren ve Eskişehirspor’a yollayan Galatasaray, bu kez yerli oyuncularla özellikle savunma hattını takviye etmeyi amaçlıyor.


Habertürk

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers