19 Ekim 2013 Cumartesi

Cim Bom'dan Dani Alves Bombası!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Sneijder ve Drogba'yı bünyesine katarak tüm dünyanın dikkatini üzerinde toplayan Galatasaray, bu ara transferde de çok büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.

Polonya basını tarafından ortaya atılan müthiş iddiaya göre Galatasaray, Barcelona'nın sağ beki Dani Alves'in peşine düştü. Haberde Avrupa'nın elit kulüpleri arasına girmek için hedef büyüten G.Saray'ın bu amaç doğrultusunda yıldız futbolcuyu listesine aldığı belirtildi.
Bir ara İspanyol ekibinden ayrılıp İngiltere'nin yolunu tutacağı konuşulmasına rağmen kulübünde kalan 30 yaşındaki Alves için Galatasaray'ın resmi teklif yapmaya hazırlandığı vurgulandı.

YILIN EN SANSASYONELİ OLUR

Sarı-kırmızılı kulübün, Brezilyalı futbolcu için 20 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Avrupa çapında büyük yankı uyandıran haberde; Drogba, Sneijder, Melo gibi yıldızların yer aldığı Galatasaray'ın Alves'i de kadrosuna katmakta zorlanmayacağının altı çizildi. Başarılı futbolcunun Barcelona ile 2015 yılına kadar sözleşmesi var. Eboue'den memnun olmayan Galatasaray'ın, bu futbolcuyu devre arasında elden çıkarıp yerine Alves'i alma planı hayata geçerse, bunun yılın en sansasyonel transferi olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Flaş haberle ilgili yorumlarda da "Gerçekleşirse gezegenin en büyük transferi olur" deniliyor.


Sabah Spor

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers