17 Ekim 2013 Perşembe

Baroni: "İzin Ver Başkan Gideyim"

Yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıkmak zorunda kalan Sambacı'nın, Aziz Yıldırım ile bir görüşme yapıp, ayrılmak için izin isteyeceği belirtildi


Geçen sezon teknik direktör Aykut Kocaman’ın, kaptan Alex’in gönderilmesinden sonra onun görevini verdiği Cristian Baroni, inişli-çıkışlı bir performans sergilemesine karşın iyi bir sezon geçirmişti. Ancak yeni sezonla birlikte her şey tersine döndü.


Sezon başında şans bulmasına karşın, daha sonra yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıkmak zorunda kalan Brezilyalı oyuncu, bu yüzden ciddi ciddi ayrılmayı düşünmeye başladı. Baroni’nin bu düşünce doğrultusunda başkan Aziz Yıldırım’dan randevu talep ettiği belirlendi. 2015 yılı mayıs ayına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Sambacı’nın, görüşme gerçekleştiği taktirde Yıldırım’a oynayamamaktan dolayı yaşadığı sıkıntıyı anlatıp, ayrılma izni isteyeceği öğrenildi. Ülkesi Brezilya dışında İtalya ve Portekiz’den bazı takımlarla temasa geçen Baroni’nin, alacaklarına karşılık sözleşmesinin festedilmesini isteyeceği kaydedildi. Bu arada Corinthians Başkanı Mario Gobbi’nin, “Bize dönmek için sözleşmesinin bitmesini beklemek zorunda” demesi, “Baroni sözleşmesini feshedip, eski kulübüne dönecek” yorumlarına yol açtı.

Fanatik

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers