23 Ekim 2013 Çarşamba

Fenerbahçe'de Hedef Erkan ve Veysel!

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, teknik direktör Yanal ile birlikte ara transfer stratejisini belirledi.

Kongre rüzgarlarıyla savrulan Fenerbahçe’de gizli gündem ise transfer. Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Ersun Yanal ocak ayındaki ara transfer dönemi için stratejiyi şimdiden belirledi. Buna göre ara dönemde Fenerbahçe yabancı oyuncu transfer etmeyecek.


Buna göre ara dönemde Fenerbahçe yabancı oyuncu transfer etmeyecek. TFF’nin yeni kuralıyla yabancı oyuncu sayısındaki sınırlama ve UEFA’nın verdiği ceza nedeniyle takımın Avrupa kupalarında mücadele etmiyor olması bunda başlıca etken. Bunun yanında yabancıların tamamının sezon sonuna kadar kadroda tutulması amaçlanıyor. Buna çok tartışılan Baroni de dahil. Ancak Brezilyalı ayrılma konusunda ısrarcı olursa, yönetim tecrübeli futbolcuyla ilgili kararını gözden geçirecek.

Hedef Erkan ve Veysel

Doğal olarak Kanarya’nın hedefi yerli oyuncular olacak. Bunların başında Ersun Yanal’ın iki eski öğrencisi Veysel Sarı ve Erkan Zengin geliyor. Sarı-Lacivertliler her iki futbolcunun temsilcisiyle de temasta. Veysel, orta sahanın hemen hemen her yerinde ve sağ bekte forma giyiyor. Yanal, özellikle Gökhan Gönül’e alternatif oluşturmak adına Veysel’in transferini çok istiyor. İsveç Milli Takımı’nın da formasını giyen Erkan ise, Stoch’un PAOK’a kiralanmasıyla doğan, orta sahanın solunda hızlı oyuncu ihtiyacına yanıt verecek. Erkan, forvet arkasında serbest adam pozisyonunda da görev yapabiliyor. Yine İsveç Milli Takımı forması giyen ve Türk pasaportu olan Gençlerbirliği’nin başarılı sol kanat oyuncusu Jimmy Durmaz da sezon başında olduğu gibi yine alternatifler arasında.


Eurosport

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers