15 Ağustos 2013 Perşembe

Krasic Rusya'ya Geri Dönüyor!





Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Sırp oyuncu Rusya Ligi’ne dönebilir… Juventus’tan önce CSKA Moskova’da forma giyen Krasic’e Genoa’dan sonra Rus ekiplerinden Krasnodar talip oldu.

Fenerbahçe’de transfer edildiği günden bu yana bir türlü beklentileri karşılayamayan ve yabancı kontenjanı nedeniyle de takımdan ayrılmasıyla kesin gözüyle bakılan Milos Krasic ile Rus ekiplerinden Krasnodar’ın ilgilendiği belirtildi.
Rusya’nın önde gelen gazetelerinden Izvestia’da yer alan haberde Krasnodar yönetiminden ismi verilmeyen bir kaynağın şu sözlerine yer verildi: “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İlgilendiğimiz oyunc...
ular arasında Krasic de var. Rus Ligi’ni yakından tanıması bizim için bir avantaj. Ancak oyuncunun isteğinin dışında, Fenerbahçe yönetiminin mali isteklerini de karşılamamız gerekiyor.”
Haberde ayrıca Krasnodar’ın Krasic’i 5 milyon euroluk satın alma opsiyonu karşılığında bir yıllığına kiralama hedefinde olduğu da kaydedildi.

Menajeri de konuştu

Sırp kanat oyuncusunun menajeri Dejan Joksimovic ise konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “Bazı Rus kulüpleriyle görüşmelerimiz olduğu doğru. Son yıllarda Rusya’dan birçok teklif aldık. Milos şu anda sadece antrenmanlarına odaklandı. Düzenli olarak forma giymek istiyor. İstanbul’dan ayrılıp ayrılmayacağı hakkında konuşmak için ise şimdilik erken. Bekleyip neler olacağını göreceğiz” dedi.

Krasic’in adı son haftalarda İtalyan ekiplerinden Genoa ile de anılıyordu.


Kaynak:Goal.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers