27 Ağustos 2013 Salı

Fenerbahçe'de Kritik Saatler!

 Bugün Şampiyonlar Ligi play-off’unda oynanacak olan Arsenal maçı hikaye! F.Bahçe’nin geleceği yarın çiziliyor. 

 F.Bahçe bugün İngilizler’in güçlü ekibi Arsenal’le, İngiltere’nin başkenti Londra’da kapışacak. İlk maçın 3-0 bitmesi de karşılaşmanın değerini düşürse de, başka bir etken bu karşılaşmayı bir ‘hiç’ haline getirebilir: CAS.
 
Geçen hafta tam kadro 2 gün boyunca CAS mahkemesine çıkan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski ve yeni yöneticiler ile tanıklar, UEFA Disiplin Kurulu’nun yaklaşık 1.5 ay önce verdiği verdiği 2 yıl Avrupa’dan men cezasının kaldırılması için yoğun mesai harcamıştı. Ve gün gelip çatıyor, karar yarın açıklanıyor.


OYUNCULAR GİDER Mİ?

Peki CAS’tan çıkacak karar F.Bahçe’yi nasıl etkileyecek? Şöyle anlatalım. Eğer karar onanır ve Kanarya’nın bu senesi de sayılarak 2 yıl Avrupa hakkı elinden alınırse, camiada çıkan çatlak sesler iyice gürleşecek ve Aziz Yıldırım çok zor bir süreçten geçecek.
Kulüp tarihinde olmayan bu ceza F.Bahçe’ye verilmesi durumunda futbol takımındaki bazı oyuncular da sıkıntı çıkartabilir. Yani anlayacağınız camia büyük bir kaosun içine tekrar girebilir.

3 TEMMUZ’DAN BU YANA

Ama eğer ceza düşer veya kalkarsa, o zaman sarı-lacivert günler başlayacak. 3 Temmuz’dan bu yana çıktığı her mahkemede suçlu bulunan Kanarya, CAS’tan olumlu yanıt gelirse şike sürecinde ilk defa zafer kazanmış olacak.


İrfan YİRMİBEŞ / AMK

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers