27 Ağustos 2013 Salı

Di Maria Adım Adım Aslan...


Di Maria için düğmeye basan Galatasaray’ın rakipleri çoğaldı. İngiliz devi Liverpool’un ardından İtalyan Napoli de Tangocu’yu transfer listesine aldı.

AMK’nın ortaya çıkardığı Angel Di Maria-Galatasaray flörtünde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Nani’de frene basan ve Real Madrid’in Arjantinli yıldızına kafayı takan sarı-kırmızılılar, transferde ısrar ediyor.
Öyle ki Galatasaray Başkanı Ünal Aysal bizzat harekete geçti ve Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile bir araya geldi. Görüşme olumlu sonuçlandı ve iş Di Maria’yı ikna etmeye kaldı.

DI MARIA SAVAŞI BAŞLADI

Ancak sarı-kırmızılıların işi kolay değil çünkü Gareth Bale transferi sonrası Real Madrid’den ayrılmaya karar veren Di Maria ile birçok kulüp ilgileniyor. İngiliz devi Liverpool’un yanı sıra İtalyan ekibi Napoli de Tangocu’nun peşinde. Sneijder ve Drogba gibi yıldızlara sahip Galatasaray, Şampiyonlar Ligi faktörü ile Di
Maria’yı ikna etmenin niyetinde.


TULUN HABER BEKLİYOR
30 milyon euro değer biçilen 25 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması söz konusu. Di Maria ‘Evet’ derse, Bülent Tulun Madrid’e uçacak ve bomba patlayacak.

KAAN BORA / AMK

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers